WAAROM DEZE SITE?

De storm van 22-23 juni heeft in Brabant en Limburg veel schade aangericht en grote financiële en emotionele gevolgen voor veel ondernemers en particulieren. Voor velen zijn de problemen pas echt begonnen toen bleek dat verzekeraars mededeelden dat de geleden schade niet verzekerd zou zijn. Aan de slachtoffers van de verzekeraars willen wij hulp bieden.

Hulp

Wij kunnen hulp bieden omdat wij als advocaten gespecialiseerd in verzekeringsrecht en ruim 25 jaar ervaring hebben in het bijstaan van verzekeringsslachtoffers. Ons kantoor is volkomen onafhankelijk van verzekeraars en banken. Wij kunnen ons daarom volledig inzetten voor het belang van de verzekerde en doen dat ook.

Website

Deze website hebben wij opgezet om u te informeren. De bedoeling is dat verzekerden kennis verkrijgen en kennis delen. Samen staan we sterker.

Wij zijn van mening dat u als verzekerde beter in staat bent te besluiten wat te doen als u op de hoogte bent van de manier waarop schades worden afgewikkeld en welke stappen worden gezet door verzekeraars en andere spelers zoals tussenpersonen en banken en hoe daarop gereageerd wordt.

Verder zijn wij van mening dat de openbaarheid gezocht moet worden. Openbaarheid is een factor tot succes omdat het handelen van verzekeraars, banken en tussenpersonen via deze website in de publiciteit komt en daardoor beoordeeld zal kunnen worden door de consument, toezichthouders en overheid.

Verzekeraars, banken en tussenpersonen zullen bij de afwikkeling van schades rekening moeten houden met het effect dat hun handelen heeft in de markt. Verzekeraars, banken en tussenpersonen hebben er belang bij dat zij goed in het nieuws komen en geen negatieve publiciteit krijgen en dat speelt mee en draagt bij aan de afwikkeling.

Samenwerking

Wij nodigen iedereen uit gebruik te maken van deze website en daar zijn of haar voordeel mee te doen. Wij zullen zoveel mogelijk informatie met u delen, uiteraard zonder namen te noemen, en nodigen u uit zoveel mogelijk informatie met ons te delen. Hoe meer verzekeringsslachtoffers hun belangen bundelen des te meer gewicht dat in de weegschaal legt, een factor waar de verzekeraar en de rechter rekening mee houdt.

U kunt ons bereiken per e-mail: stormschade@lindenbergh.nl of per telefoon: 010- 436 96 66 en vraagt u dan naar Annemieke de Leeuw of Bas Dijkstra.

Gaarne vernemen wij van u,

Diederik Lindenbergh

Namens Lindenbergh Advocaten

Onze specifieke kennis gecombineerd met onze ruime ervaring en brede blik passen wij toe in de rechtsgebieden: verzekeringsrecht, aansprakelijkheidsrecht, ondernemingsrecht, vennootschapsrecht en verbintenissenrecht.